“Рандеву із Музою” у Рівненській філармонії

29.09.2018 22:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Завтра, 30 жовтня, о 17.00 у Рівненській філармонії  - відкриття концертного сезону: “Рандеву із Музою”, інформує сайт закладу.

Усі колективи та солісти філармонії  беруть участь у концерті. Зокрема симфонічним  оркестром обласної філармонії буде диригувати Раміро Арісто (Аргентина).

Раміро Аріста – диригент італійського походження,  родом з Буенос-Айреса. Навчався в Національному музичному університеті в Бухаресті у професора Дмитра Гойя. З жовтня 2009 року Раміро був обраний художнім керівником і головним диригентом симфонічного оркестру «П’юра» в Перу.  Концертна діяльність охоплює багато країн серед яких Венесуела, Румунія, Болівія, Росія, Молдова, та Україна.

Пристрасний, енергійний, здатний оживити музику, Раміро Аріста є одним з провідних диригентів свого покоління. Раміро здатний об’єднати європейські традиції, балканський фольклор та латиноамериканські ритми.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews