Юні радивилівці за перемогу в телефестивалі поїдуть до Франції

29.09.2018 23:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Учнівська команда «Радодрайв» Радивилівського НВК «Школа №1-гімназія» стала фіналістом десятого Міжнародного телефестивалю «Дитятко», який проходив у місті Харкові. Юні радивилівці відзначилися в особливій номінації «Місцеве самоврядування – це ми!» і в нагороду отримали поїздку до Франції, інформує сайт інформаційно-аналітичного видання району «Сурми Радзивилів».

Телефестиваль уже десятий рік поспіль збирає талановитих дітей з усього світу. Цього року на фестиваль було надіслано понад 1300 робіт з 91 країни. Україну представляли роботи з усіх областей. Оцінювало роботи конкурсантів міжнародне журі з Німеччини, Південної Кореї, Ірану, Білорусі, Греції, Іспанії, України. У складі дитячого журі - школярі з Румунії, Туреччини та України.

На фестивалі школярі навчально-виховного комплексу презентували фільм про загальноміський проект щодо позначень найцікавіших історико-архітектурних об’єктів Радивилова із встановленням відповідних вказівників, який став гідним подарунком місту з нагоди 453 річниці з дня його заснування. Команда «Радодрайв», за підсумками журі, стала переможцем фестивалю (ІІ місце) у номінації «Місцеве самоврядування – це ми!» і була нагороджена поїздкою до Страсбургу (Франція).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews