Контрабанду з Рівненщини до Польщі переправляли квадрокоптером

30.09.2018 20:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

До чого тільки не вдаються контрабандисти, аби переправити контрабанду через кордон. На Рівненщині такі «винахідники» вирішили позбутися всіх клопотів перевозу контрабандного вантажу через кордон шляхом застосування дрона.  

Прив’язати вантаж як слід, запустити, а в потрібному місці хтось забере. Просто фантастика. Проте це таки правда. Так і робили. Скільки ходок той дрон вже зробив, нам невідомо, проте відомо, що рівненські прикордонники днями виявили квадрокоптер, з поміччю якого невідомі особи налагодили спосіб переправлення контрабандних цигарок до Польщі. І квадрокоптер, і товари вилучили.

null
 Фото Північ-інфо

Тепер з’ясовують, хто за цим стоїть. Північ-інфо пише, що прикордонників Північного регіонального управління Держприкордонслужби попередили про те, що на ділянці відповідальності загону з України до Польщі незаконно переправляють через кордон контрабандні сигарети за допомогою квадрокоптера.

null
 Фото Північ-інфо

Співробітники ВВБ та службовці відділу «Рівне» Луцького загону знайшли місце, звідки, орієнтовно, піднімається дрон. Там знайшли три чорні пакунки з сигаретами і квадрокоптер. Наразі осіб, причетних до організації переміщення через кордон сигарет, шукають. Про це повідомила Державна прикордонна служба України

null
 Фото Північ-інфо

Коли інформація підтвердилась, напрямок Старовойтове (Україна) – Бердище (Польща) посилили додатковим нарядом прикордонників.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews