Групу у Фейсбуці з метою допомоги хворим дітям створила рівнянка Олександра Харват (Sandra Kharvat)

01.10.2018 21:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

«Врятуємо разом діток від раку» так називається група Сандри Харват у Фейсбуці, створена  благородною метою – аби допомогти у біді дітям і батькам. Допомогти знайти спонсорів.

Сьогодні в мережах надто багато повідомлень про критичні ситуації з дітьми. Діти хворі на рак, а на операції, від яких залежить життя, потрібні фантастичні кошти. І волання про поміч часто немов крик у пустелі. Тому Олександра переконана, що усім небайдужим людям треба об’єднуватися, щоб допомогти тим, хто потребує допомоги. Адже завтра може статися так, що допомога буде потрібна тобі.

– Я вже розпочала пошук діток, які потребують термінової медичної допомоги, – розповідає Олександра. – Вже виставила фото й документи з реквізитами першої дитинки... Вже появився перший спонсор, сам написав, що готовий долучитися до допомоги. Прошу всіх небайдужих допомогти мені розширити цю групу, бо тільки разом ми зможемо зрушити проблему з мертвої точки. Для цього небагато треба: лише наше бажання, небайдуже і нескупе серце.

Олександра розшукує хворих дітей, зустрічається з їхніми батьками, створює дописи в групі й поширює по Вайберу, Фейсбуку -  за всіма можливими контактами - і таким чином допомагає людям у біді знайти спонсора.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews