На Рівненщині відбулася посвята юних в туристи

02.10.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

До Всесвітнього Дня туризму в лісовому масиві поблизу села Грушвиця Рівненського району відбувся  масовий захід «Посвята в юні туристи», який організував КЗ «Рівненська обласна станція юних туристів». Її учасниками стали понад 150 гуртківців із Рівного та різних куточків області, інформує сайт Рівненської облради.

До програми заходу долучилися військові оперативного командування «Захід», які продемонстрували сучасне озброєння, військову техніку та елементи рукопашного бою і бойових спецефектів. Цей показовий виступ мав за мету  формування у дітей національної і громадянської свідомості та популяризації Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»). Крім того, юні туристи-краєзнавці вчилися долати туристсько-спортивну смугу перешкод,організовувати туристський бівуак, брали участь у туристській естафеті та провели традиційний ритуал «Посвята в туристи». На завершення учасники заходу відвідали пам’ятку археології місцевого значення – староруське городище Х-ХІ ст. поблизу  Грушвиці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews