Бібліомікс із Сергієм Гридіним відбувся у Рівному

Осінню колекцію літератури представив український письменник юним читачам

02.10.2018 22:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

 В Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбувся бібліомікс з українським письменником Сергієм Гридіним. Його книжка «Федько у пошуках чупакабри» увійшла до списку премії ВВС «Дитяча Книга року», він переможець конкурсу «Краща книга Рівненщини» в номінації «Краще видання для дітей» та «Краще видання для юнацтва та молоді». Він автор популярної пригодницької трилогії про комп’ютерний вірус, книг для підлітків з приставкою «не»: «Не такий», «Незрозумілі», «Не-Ангел».

null
Письменницький натюрморт. Фото надане РОБМ

На зустрічі письменник представив читачам нову прозу останніх років, зокрема гостро соціальну повість «І паралелі перетинаються», книгу військової тематики «Сапери», фентезі «Таємниці Ходвартса», психологічну повість «Віраж» та «Мама про скайпу», які вийшли друком в престижному львівському «Видавництві Старого Лева».

null
Фото надане РОБМ

Сергій Гридін заінтригував школярів незвичними історіями та зазначив, що їх продовження можна дізнатися зі сторінок книг, які наявні в фондах бібліотеки. Від читачів було висловлено чимало схвальних і захоплюючих слів на адресу популярного письменника. Присутні побажали Сергію Гридіну подальших творчих успіхів і виходу нових книг.

null
Фото надане РОБМ

 

null
Фото надане РОБМ

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews