На Рівненщині збудують нові амбулаторії

03.10.2018 11:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Другого жовтня, в обласному центрі  говорили про створення зовнішніх мереж та забезпечення доступу до мережі Інтернет амбулаторій первинної медицини. Про це повідомляє rv Область.онлайн.

Усього в Рівненській області планують збудувати тридцять чотири сучасні амбулаторії. Тринадцять з них будуть знаходитися в об’єднаних територіальних громадах. На це держава спрямовує спеціальну субвенцію на розвиток сільської медицини.

На сьогоднішній день тривають роботи з укладанням договорів із підрядниками по чотирьох об’єктах. В Березнівському районі амбулаторію збудують у селі Зірне та Бистричі. У Костопільському районі – в Дюксині та в Удрицьку Дубровицького району. Ще по двадцяти семи амбулаторіям проходять тендерні процедури.

Всього на розвиток системи охорони здоров’я у селах Рівненської області виділено та затверджено фінансування майже на 233 мільйони гривень. З них 200 мільйонів підуть на будівництво, а решта на купівлю обладнання та спецавтомобілів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews