Жителька Рівненщини намагалася провести наркотики до В`єтнаму

03.10.2018 12:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У міжнародному аеропорту "Київ"(Жуляни), під час обшуку 30-річної жительки м. Вараш, вилучили 23 наркотичні таблетки, замаскованих під лікарські засоби. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Жінка придбала психотропні засоби через інтернет і намагалася провести їх, контрабандним шляхом, з території України до республіки В`єтнам. Злочинні дії контрабандистки викрили та припинили співробітники Управління Служби безпеки України в Рівненській області.

Прокуратурою Рівненської області скеровано до суду для розгляду обвинувальний акт за обвинуваченням у  вчиненні кримінальних правопорушень, що передбачені ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 305 (закінчений замах на переміщення психотропних речовин через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) та  ч. ч. 1, 2  ст. 309 КК України (незаконне придбання, перевезення, зберігання без мети збуту психотропних речовин, у тому числі у великих розмірах).

Крім того, за місцем проживання жінки вилучені особливо небезпечні наркотичні засоби канабіс та кокаїн.

Стосовно обвинуваченої судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з одночасним визначенням грошової застави

За вчинення інкримінованих злочинів жінці загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 10 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews