Фінансування спорткомплексу у Рівному збільшили на 27 мільйонів (Фото)

04.10.2018 16:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Києві затвердили перерозподіл коштів на будівництво спорткомплексів. Тож Рівненщина отримала додатково 27 мільйонів гривень.

Нагадаємо, всього 6 областей беруть участь у новій державній програмі, яка передбачає зведення спорткомплексів. І Рівненщина – єдина область, де будівництво розпочато і вже активно просувається.

На черговому засіданні міжвідомчої комісії з відбору об’єктів для надання субвенції на будівництво палаців спорту переглянули стан реалізації проектів та перерозподілили кошти відповідно до результатів вже проробленої роботи.

Після чого комісія прийняла висновок збільшити фінансування спорткомплексу у Рівному на 27 мільйонів.

«Робота, над якою працюють на Рівненщині тепер відмінно оцінена комісією в Міністерстві молоді та спорту під головуванням заступника Міністра Миколи Даневича. Вітаю з цим всіх причетних і тих, хто вболіває за рівненський спорт! Ми і далі працюємо на максимум, аби при наступному перерозподілі коштів цієї програми використати усі можливості та шанси задля розвитку спорту в області!», - зазначив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Нагадаємо, до цього вже передбачили 50 мільйонів гривень з різних джерел фінансування. 5 мільйонів спрямували з обласного бюджету, Державний фонд регіонального розвитку виділив 30 мільйонів, ще 15 – це державна субвенція на спорудження спортивних арен.

Наступне і крайнє засідання міжвідомчої комісії з відбору об’єктів для надання субвенції на будівництво та реконструкцію палаців спорту відбудеться знову через 2 тижні.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
Фото РОДА

 

null
Фото РОДА

 

null
Фото РОДА

 

null
Фото РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews