Рибоохоронні патрульні Рівненщини виявили 68 порушень за вересень

05.10.2018 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Під час здійснення рибоохоронної роботи на території Рівненської області інспекторський склад рибоохоронного патруля Рівненщини здійснив 60 рибоохоронних рейдів. Під час яких було виявлено 68 порушень природоохоронного законодавства, інформує сайт Рівненського рибоохоронного патруля.

 Сума накладених штрафів протягом місяця склала  7429  грн., а стягнутих – 5270 грн.  Нараховано збитків на суму 4777 грн., а сума сплачених збитків – 4488 грн. До судових органів передано 23 справи для притягнення до відповідальності винних осіб. Також інспекторський склад вилучив  61,4 кг риби,  36  одиниць знарядь лову та 3 транспортних засоби.

Зокрема, один із інцидентів відбувся на річці Стохід, поблизу с. Дубчиці Зарічненського району. Чоловік здійснював вилов риби з використанням промислового знаряддя лову – сітки. Теж саме повторилось  й на озері Нобель. Також  інспектори  виявили двох громадян, які продавали раків на ринку «Андріївський», що у м. Рівне. Ще одного порушника викрито поблизу мікрорайону «Щасливий».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews