«Свято із запахом чорнобривців» відбулося у Рівненській книгозбірні

06.10.2018 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Уже п’ятий рік поспіль в обласній бібліотеці проводиться «Свято із запахом чорнобривців», присвячене Дню вчителя з інвалідністю, інформує сайт закладу.

Цьогоріч окрасою заходу стали: музичні номери вихованців Клеванської школи-інтернату для дітей з порушеннями зору, Рівненської дитячої музичної школи № 1 імені Лисенка, студентів Рівненського музичного училища, художнього колективу УТОС, Рівненської обласної філармонії, Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру, Відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» у Рівненській області та ін.

У рамках заходу презентувалися вироби декоративно-ужиткового мистецтва вчителів з інвалідністю.

Варто зазначити, що проведення подібних заходів дозволяє не лише привітати освітян, які вже не працюють у школі з професійним святом, але й водночас надає можливість доторкнутися душею до справжнього мистецтва, відчути себе потрібними.

Співорганізатори свята виступили  голова громадської організації «Обличчям до істини»Тетяна Войтович, Центр «Студентська соціальна служба» РДГУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews