Молодика, який намагався пограбувати літню жінку на Рівненщині, затримали

06.10.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

До будинку 61-річної жительки Здолбунівського району зловмисник  проник  через вікно та почав вимагати гроші. Господиня не розгубилася, повідомила нападнику, що заощадження сховала не у помешканні. Коли той вийшов на вулицю, жінка щосили штовхнула його, а сама швидко закрилася у хаті, а  молодик утік, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

У ході проведення розшукових заходів оперативникам вдалося встановити особу та місце перебування зловмисника, який втік на Хмельниччину. Нападником виявився 28-річний житель Здолбунівського району, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців та притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні замаху на грабіж із проникненням у житло. П’ятого жовтня зловмиснику обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 15, частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України триває. Поліцейські перевіряють молодика на причетність до вчинення інших злочинів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews