Визначено переможців обласного етапу Всеукраїнського турніру юних біологів

08.10.2018 19:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Змагання, які  проходили на базі ЗОШ № 23 м. Рівне, зібрали  учасників із Березнівського, Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Рокитнівського, Сарненського районів, Млинівської, Демидівської, Радивилівської ОТГ,  обласного центру, Малої академії наук та Рівненського обласного наукового ліцею. Усього 14 команд (68 школярів), інформує сайт «Освіта Рівненщини».

У ході напружених і водночас толерантних інтелектуальних поєдинків визначилися переможці, а  І місце посіла команда комунального закладу «Рівненський обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів» у складі: учнів 9  класу  - Олени Гурової та Романа Мельничука,  10 класу - Олександри Гнєушевої та Олександра Зайделя й 11 класу  - Олександра Хильчука. Команду підготували педагоги: Оксана Василівна Попельницька, Олександр Олександрович Оверчук та Ольга Сергіївна Чуль.

Організатори – кабінет роботи з обдарованими учнями спільно з кабінетом природничих предметів Рівненського ОІППО.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews