Сьогодні напрацьомуватимуть положення «Про відкриті дані у місті Рівне»

09.10.2018 07:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Сьогодні, 9 жовтня о 16.00 в Інформаційно-освітньому просторі «Інфохаб» (м. Рівне, вул. Словацького, 3а)  відбудеться робоча зустріч по напрацюванню Положення «Про відкриті дані у місті Рівне».

Захід організовано в рамках проекту «Залучення громади Рівного до впровадження реформ», що реалізується об’єднанням громадських організацій «Рада реформ Рівного».

Розробка Положення «Про відкриті дані» дасть старт впровадженню політики відкритих даних у місті, а також дозволить створити нові правила ведення та публікації наборів даних, розпорядником яких є Рівненська міська рада, її виконавчі органи та міські комунальні підприємства.

Положення визначатиме діяльність ради щодо впровадження політики відкритих даних від визначення та створення даних до їх публікації.

Покращення ситуації з публікацією, використанням та поширенням відкритих даних сприятиме впровадженню електронних сервісів для міської ради та громадян, проведення аналізу, прийняття рішень, а також налагодженню постійного зв’язку з середовищем зацікавлених сторін (бізнес, науковці, громадський сектор, журналісти, активісти, ІТ-середовище, представники влади).

До участі в заході запрошенні представники Рівненської міської ради, зокрема секретар ради, депутати, начальники профільних управлінь виконавчого комітету ради та громадські активісти.

За детальнішою інформацією звертайтеся:

Володимир Якшин,

Громадянська мережа ОПОРА

тел.:  098 66 31 923

e-mail: rivne@opora.org.ua

Ця діяльність реалізовується коаліцією громадських організацій «Рада реформ Рівного» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст цієї публікації є винятковою відповідальністю «Ради реформ Рівного»  i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews