У Рівному затримали молодика, який обікрав торговий кіоск (Фото)

09.10.2018 15:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Перебуваючи на іспитовому строку, 18-річний молодик учора, восьмого жовтня, скоїв чергове кримінальне правопорушення. На Привокзальному майдані обласного центру він обікрав кіоск.

Близько восьмої ранку пошкоджені ролети виявив власник, 44-річний рівнянин, та одразу повідомив до поліції.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідома особа із приміщення кіоску викрала продукти харчування та гроші в сумі 250 гривень. Зі слів підприємця, сума завданого збитку становить понад чотири тисячі гривень.

У результаті проведених оперативних заходів працівники карного розшуку вже за кілька годин виявили крадія, який, зайшовши до найближчого магазину, саме пропонував купити у нього овочі і фрукти. Зловмисник, 18-річний житель обласного центру зізнався, що товар він украв, а гроші встиг програти в ігрових автоматах. 

За фактом крадіжки, вчиненої з проникненням у приміщення, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення молодику про підозру у вчиненні злочину.

Поліцейські з’ясували, що 18-річний рівнянин перебував на лаві підсудних за зберігання наркотичних засобів та вчинення розбійного нападу, за що суд призначив покарання з іспитовим строком. За вчинену крадіжку йому загрожує до шести років позбавлення волі

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews