Валентин Наливайченко презентував у Рівному план відновлення миру в Україні (Відео)

10.10.2018 14:17   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

Восьмого жовтня лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко презентував у Рівному власний план відновлення миру в Україні.

Валентин Наливайченко зустрівся з рівнянами та з місцевими журналістами. Під час прес-конференції політик розповів, що братиме участь у президентських виборах та представив свою програму дій. Зокрема, велику увагу лідер Руху «Справедливість» акцентує на припиненні війни, визволенні заручників, розвитку українського виробництва та оборони.

На думку Валентина Наливайченка, основою відновлення миру є три ключові позиції:
— першочергові гуманітарні дії;
— нова дієва міжнародна угода з деокупації українських територій;
— запуск економіки, зокрема, посилення обороноздатності країни через завантаження підприємств державними замовленнями.

Обговорення плану відновлення миру відбувається, перш за все, із професійними військовими та ветеранами АТО. Презентації — у рамках зустрічей із журналістами провідних місцевих ЗМІ та представниками громадянського суспільства.

«Люди по всій країні підтримують план Валентина Наливайченка з відновлення миру. І мають одну спільну думку: його необхідно впроваджувати з перших днів у владі. Так і зробимо! Не маємо часу на «балачки» від влади!» — наголошує керівник Секретаріату Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков.

За матеріалами https://ritm.tv/ 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv