23 шкільних автобуси закуплено цьогоріч на Рівненщині

11.10.2018 17:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Зокрема, 22 автобуси  закуплено за обласною програмою щодо забезпечення освітніх закладів транспортом. А от за кошти місцевого бюджету  один шкільний автобус придбала  Пісківська сільська рада Костопільського району. До кінця року заплановано придбати ще шість автобусів, зокрема два у Здолбунівський район, зокрема в Будеразький та Ступнівський освітні заклади; один в Устянську школу, що на Кореччині; один у с. Цепцевичі Сарненського району; один  у Деражненську ОТГ; один у Михалківську школу, що на Острожчині, інформує сайт «Освіта Рівненщини».

Варто зазначити, що тільки з обласного бюджету на придбання транспортих засобів було виділено понад 28 мільйонів, а це 70% вартості, решту 30% − додали на місцях.

«Шкільними автобусами будуть забезпечені ті громади, які підтримують реформи. Ті, які провели оптимізацію закладів освіти або планують її здійснити найближчим часом.  Окрім того, шкільні автобуси отримають громади, в яких свого часу такий транспорт був вилучений для потреб АТО», – зазначив очільник освіти області Григорій Таргонський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews