УЗД-сканери для лікарень надійшли на Рівненщину

11.10.2018 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

19 нових сучасних УЗД-сканерів виробництва компанії Philips, закуплених у рамках реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» для міських та районних лікарень області, надійшли на Рівненщину, повідомляється в прес-релізах Проекту.

- Раніше в рамках проекту ми закупили сучасну кардіологічну техніку для обласної лікарні та на її базі створили серцево-судинний центр. Наступним етапом реалізації проекту стала закупівля новітнього обладнання, у тому числі карідоаналізатори та УЗД-сканери, для міських та районних лікарень. Наразі консультанти вже працюють над тендерною документацією для закупівлі нового обладнання амбулаторіям області, – розповів Сергій Рибачок.

Разом із цим керівник групи впровадження субпроекту розповів, що закуплені УЗД-сканери дають змогу діагностувати не лише кардіологічні хвороби, але й можуть використовуватися для діагностики цілої низки інших хвороб.

Тож після оформлення всіх необхідних документів вони будуть передані за призначенням.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews