ОТГ Млинівщини домовились про спільне утримання Інклюзивно-ресурсного центру

15.10.2018 14:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

ОТГ Млинівщини домовились про спільне утримання Інклюзивно-ресурсного центру за допомогою міжмуніципального співробітництва.

Між Млинівською, Бокіймівською, Острожецькою, Підлозцівською та Ярославицькою ОТГ 14 вересня укладено договір про міжмуніципальне співробітництво щодо спільного фінансування (утримання) комунальної організації (установи) “Інклюзивно-ресурсний центр”.

Цей договір зареєстровано Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 05.10.2018 року у відповідному реєстрі.

Зазначений договір підписано з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі у закладах професійної (професійно-технічної) освіти та інших закладах освіти, які забезпечують здобуття загальної середньої освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу.

За словами Валерія Мікуліча, радника з муніципальних послуг Рівненського ЦРМС, укладення таких договорів свідчить про те, що обєднані громади дбають про підвищення якості життя своїх мешканців і для цього готові до обєднання зусиль.

За матеріалами прес-служби ЦРМС.

null
null
Фото ЦРМС

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews