Коли рівняни матимуть вихідні та святкові дні в грудні та січні?

15.10.2018 17:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Розпорядженням уряду України для всіх жителів територій та районів встановлено новий перелік вихідних днів на період зимових різдвяних святкувань. 

Зокрема, 23, 24 та 25 грудня – вихідні дні з нагоди святкування Католицького Різдва за Григоріанським календарем, натомість за робочий день 24 грудня, понеділок, громадяни відпрацюють у суботу, 22 числа. Цей день є офіційно робочим, про що детально описано в постанові Кабінету міністрів України.

Під час святкування Нового року вихідні в усіх регіонах України будуть починатися з 30 грудня та триватимуть до 1 січня 2019 року включно. Проте, влада вирішила питання щодо відпрацювання вихідного дня за 31 число - громадяни прийдуть на робочі місця 29 грудня, в суботу.

Таким чином, перелік вихідних днів в Україні не буде впливати на обсяги заробітної плати, оскільки робочі дні будуть відпрацьовані.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews