У Рівному презентував книжку Олександр Берестяний

16.10.2018 23:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

В Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася презентація нової книги поета, члена Національної спілки журналістів України Олександра Берестяного «Схвильований світ», яка вийшла друком у видавництві «Волинські обереги» в 2018 році. Він член Національної спілки журналістів України, автор трьох збірок «Абетка почуттів», «З чиєїсь легкої руки» «Ще не вечір», друкувався в колективних збірниках «Майдан. Війна» та «Революція гідності».

null
 Фото надане методичним відділом РОБМ

«Схвильований світ» − перша дитяча книга Олександра Берестяного, в якій він з почуттям гумору показує дивовижний всесвіт української мови. Письменник розповів учням Колоденської ЗОШ та студентам МЕГУ про мотиви написання твору та зазначив, що хотів підкреслити наскільки наша мова багатогранна і цікава.

null
 Фото надане методичним відділом РОБМ

Оригінальним в виданні є те, що всі слова віршів починаються на одну і ту ж літеру і водночас використовуються поширені англійські фрази. Книга сприяє кращому орієнтуванню в мовному просторі дітей та батьків, а вірші на несподівані теми зацікавлять читачів пізнавати цей неймовірний світ. Вдалим доповненням видання є прекрасні ілюстрації Юлії Горшеніної.

null
 Фото надане методичним відділом РОБМ

Присутні з задоволенням слухали твори в виконанні автора та його внучки, задавали численні запитання і не стримували власних емоцій. І, певна річ, яка ж зустріч без автограф-сесії та світлин на згадку.

null
 Фото надане методичним відділом РОБМ

 

null
 Фото надане методичним відділом РОБМ

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews