Школярі Рівненщини мають змогу отримати призи за найкращий відеоролик на тему вакцинації

18.10.2018 08:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

З 10 вересня по 30 грудня цього року триває просвітницький «Флешмоб-конкурс» на краще відео про щеплення».

Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі школярі. За умовами необхідно придумати ідею креативного відеоролика про користь щеплень. Відзняти його та надіслати на електронну пошту info@bzv.org.ua. Організатори розмістять відеоролик на Youtube-каналі https://www.youtube.com/channel/UCR8bl1Df8QeBekl1yZLRLgw. Переможці конкурсу визначаться шляхом голосування на Youtube-каналі конкурсу за кількістю позначок «подобається». Тож організатори закликають активно поширювати ролик та заохочувати друзів голосувати за нього.

Переможцями конкурсу стануть три учасники (школи, класи або групи учнів), що отримали найбільшу кількість голосів. Переможці отримають спеціальні цінні подарунки та дипломи.

Проводить конкурс ГО «Батьки за вакцинацію» за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я. Конкурс направлений на покращення обізнаності дітей та дорослих щодо профілактичних щеплень і покращення рівня імунізації в Україні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews