У Рівному гратимуть фаворити жіночої баскетбольної Суперліги

18.10.2018 13:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Вже цими вихідними, омолоджена жіноча команда баскетбольного клубу “Рівне” у перших домашніх матчах Суперліги 2018-2019 зіграє з двома фаворитами цьогорічного Чемпіонату.

У суботу 20 жовтня о 17:00 у спорткомплексі “ДЮСШ-4” рівнянкам протистоятиме діючий чемпіон України та фаворит цього сезону столичний “Київ-Баскет”. У неділю 21 жовтня о 16:00 на рівнянок чекає не менш важка гра з київською командою “Динамо-НПУ”, яка в міжсезоння значно підсилила свій склад, і також є серед фаворитів Чемпіонату.

Суперниці рівнянок в цьому сезоні вже зіграли по дві стартові гри, і провели їх більш ніж переконливо, виборовши упевнені перемоги. Так, “Київ-Баскет” спершу обіграв запорізьку “Козачку-КПУ” з рахунком 85:71, а згодом каменя на камені не залишив від бердянської “Чайки” 119:44. Динамівки також відіграли з цими суперницями і також здобули дві перемоги над “Чайкою” 88:66, і над “Козачкою-КПУ” 80:47.

Жіноча команда БК “Рівне” в сезоні зіграла три гри. В першому ж матчі на виїзді рівнянки ефектно обіграли запорізьку “Козачку-КПУ” 68:54. Нажаль в повторній грі запоріжанки зуміли взяти реванш, поразкою закінчився і виїзний поєдинок в Одесі проти минулорічного срібного призера Чемпіонату України, тамтешнього “Інтерхім”.

Інформаційна служба БК "Рівне"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews