Рівненський обласний онкологічний диспансер може отримати гроші на ремонт та придбання медичного обладнання

19.10.2018 09:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Вчора в ході засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та материнства та дитинства під головуванням розглянули ряд питань.

Зокрема, звернення КЗ «Рівненський обласний онкологічний диспансер», щодо виділення коштів з обласного бюджету на ремонт та придбання медичного обладнання. Так, на закупівлю джерел іонізуючого випромінювання, призначених для перезарядки апарату брахітерапії та запасних частин до цифрового лінійного прискорювача електронів потрібно 1 950 000 грн.

Також до членів комісії звернулася голова Комітету освіти, науки, культури, молоді та спорту Громадської ради при Рівненській ОДА Надія Гусарук з проханням виділити кошти в сумі 3 млн. грн. на капітальний ремонт приміщень, каналізаційної системи та придбання медичного обладнання для Корецької обласної фізіотерапевтичної лікарні.

Члени комісії вирішили рекомендувати Рівненській ОДА при формуванні бюджету на 2019 рік розглянути можливість виділити кошти на капремонт та придбання медичного обладнання вищезгаданих закладів.

По закінченню комісії депутати ознайомилися з інформацією щодо стану впровадження реформи системи охорони здоров’я в Рівненській області.

За матеріалами на сайті Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews