Рівненські рятувальники провели інструктивну нараду (Фото)

19.10.2018 16:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

18 жовтня в світлиці 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне керівництво Головного управління ДСНС у Рівненській області провело інструктивну нараду з посадовими особами, які здійснюють функції державного нагляду у сфері техногенної та пожежної безпеки в містах та районах Рівненщини.

Нарада розпочалася із стройового огляду інспекторського складу, перевірки наявності службових документів та охайності зовнішнього вигляду форменого одягу.

Основною метою наради було роз’яснення основних вимог чинного законодавства щодо здійснення заходів держнагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки, недопущенню порушень вимог антикорупційного законодавства.

Виступаючи перед присутніми, начальник Головного управління ДСНС України у Рівненській області генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Крук наголосив на важливості проведення роботи щодо попередження пожеж та забезпечення безпеки громадян, а також на дотриманні вимог чинного законодавства.

Окремо зупинилися на недопущенні корупційних  та пов’язаних з корупцією правопорушеннях, зміцнення дисципліни та законності серед особового складу ГУ ДСНС України у Рівненській області було проведено заняття щодо роз’яснення основних вимог Закону України «Про запобігання корупції». Провідний фахівець сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДСНС у Рівненській області Віктор Степанюк, довів інформацію щодо складених адміністративних протоколів стосовно працівників ДСНС України та інформацію щодо внесення відомостей до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань, надав роз’яснення щодо підготовки до чергового етапу декларування, та наголосив на дотриманні вимог антикорупційного законодавства під час виконання службових обов’язків, а саме: заборони та обмеження щодо  використання службових повноважень, одержання неправомірної вигоди, сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності, тощо.

Після чого провели теоретичні та практичні навчання з надання першої домедичної допомоги.

По закінченню наради рятувальники відвідали навчальний полігон  пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області, що знаходиться в селі Городище, де ознайомили з важкою інженерною технікою.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews