У Рівненського Апеляційного суду - новосілля

19.10.2018 21:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Сьогодні у Рівному, на вулиці Драгоманова 9, відбулося урочисте відкриття нової будівлі, де відтепер працюватиме Рівненський Апеляційний суд, інформує сайт облради.

Як зауважив голова Рівненського Апеляційного суду Олег Полюхович відповідно до судової реформи у новому приміщенні правосуддя здійснюватимуть судді, які успішно пройшли кваліфікаційне оцінювання.

«Ми потребували це приміщення, але насамперед це приміщення потребували усі жителі Рівненщини, саме вони повинні мати комфортні умови при вирішенні спірних питань», - зазначив Олег Полюхович. Також він подякував всьому колективу, який працює на благо мешканців області і приймає рішення не тільки законні, але й справедливі.

По закінченню урочистостей усі гості заходу завітали до нового приміщення та оглянули кабінети служителів Феміди, зали судових засідань та камери для утримання обвинувачених.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews