«Верес» зіграв в нічию з «Чайкою»

21.10.2018 12:52   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Рівняни упродовж усього матчу контролювали гру. Але, пропустивши прикрий гол, зуміли зіграти лише на нічию.

"Верес" - "Чайка" - 1:1 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група "А", 16 тур

3 листопада 2018 року, Млинів, стадіон "Колос"

Арбітр: Павло Дубровець (Житомир)

Асистенти: Володимир Дорошенко та Роман Соботюк (обоє - Житомир).

Четвертий арбітр: Віктор Галинець (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Андрій Байсарович (Луцьк)

До звітного поєдинку обидві команди підійшли із кадровими втратами. У господарів через дискваліфікацію не міг зіграти Ярослав Рафальський. У гостей з тієї ж причини був відсутнім Артем Цурупін.

"Чайка" вирішила приголомшити рівнян своєю стартовою активністю. Гості намагалися забити швидкий м'яч. Втім, команда Олега Шандрука до цього виявилася готовою, витримала натиск і з часом повністю заволоділа ігровою ініціативою. В середині тайму "Верес" створив перший реальний момент для взяття воріт Богдана Савчука. Владислав Семенчук правим флангом втік від опікуна і низом віддав хорошу передачу під удар вільному Боровцю. Той розстрілював ворота гостей, але влучив у голкіпера.

До перерви "Верес" також запам'ятався ударом з льоту Тараса Пінчука і головою - від Олексія Бондаренка. Обидва були небезпечними, але надійно в рамці грав голкіпер "Чайки".

Після перерви "Верес" збільшив обороти і продовжив створювати моменти. Але невпинно їх марнував. Один лише Антон Яременко міг забивати тричі. Нападник нашої команди бив то повз ворота, то в оборонців "Чайки", то в голкіпера.

За великим рахунком "Чайка" так і не зуміла створити по-справжньому небезпечної ситуації біля воріт Максима Бабійчука. Аж поки гостям не допомогли самі ж футболісти "Вереса". Олександр Мосіюк, який щойно замінив травмованого Олександра Логінова, віддав дуже невдалу передачу назад на Максима Бабійчука. Пас перехопив екс-"вересівець" В'ячеслав Панфілов і шокував публіку на стадіоні "Колос" - 0:1.

Лише після цього гості активізувалися і могли забити вдруге. Максим Бабійчук у неймовірному стрибку нейтралізував вихід на наші ворота Рената Мірошнікова.

А на заключних хвилинах зустрічі "Вересу" вдалося врятуватися нічиєю. Масована атака господарів завершилася порушенням правил у штрафному майданчику "Чайки". Пенальті чітко реалізував Борис Орловський - 1:1.

Інформаційна служба НК "Верес"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews