Рівненська рота поліції особливого призначення закінчила спеціалізований курс (Фото)

21.10.2018 15:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненська рота поліції особливого призначення закінчила спеціалізований курс підвищення кваліфікації. Шість днів в умовах «виживання» поліцейські відпрацьовували курс фізичної, тактичної, вогневої, психологічної, долікарської підготовки та удосконалювали навики з військової топографії.

Навчання проходили на базі тренінгового центру ГУНП в Рівненській області, і учора 20 жовтня остання група бійців РПОП успішно закінчила шестиденний курс. Напередодні заступник начальника поліції краю Руслан Стрельбіцький привітав поліцейських із закінчення курсу та разом із командирами підбив підсумки спеціалізованого навчання.

«До курсу були залучені працівники психологічної служби, аби зробити з вас команду. Ви працювали з бойовими командирами, які навчали вас правилам ведення бою, та відпрацьовували тактику. Ви довели свою стресостійкість, а також вдосконалили знання долікарської допомоги з мінімальним набором медичних засобів. Тепер ваше завдання використовувати ці знання у вашій роботі», - підсумував Руслан Стрельбіцький.  

Нагадаємо, що підрозділи поліції особливого призначення залучаються до заходів із підвищеною суспільною небезпекою: під час мітингів, демонстрацій та інших масових заходах; участь у антитерористичних операціях; забезпечення безпеки взятих під захист осіб, членів їх сімей; охорона адміністративних, державних будівель та інших об’єктів на підставах та в порядку, визначених законодавством України; 

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews