На Хрінницькому водосховищі впіймали нічних любителів риболовлі

22.10.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

За інформацією відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль»: 17 жовтня о 00:30 ночі на Хрінницькому водосховищі поблизу с. Товпижин Демидівського району було виявлено двох громадян, які здійснювали вилов водних біоресурсів із використанням забороненого колючого знаряддя лову – острога. Інспекторський склад рибоохоронного патруля також виявив свіжу рибу: щуки – 8 екз., вагою у понад 8 кг. Сума завданої шкоди при цьому склала 2720 грн. На місці були складені адмінматеріали, а  матеріали справи направлені до суду для притягнення до відповідальності винних осіб.

Управління Рівненського рибоохоронного патруля закликає усіх небайдужих громадян та рибалок-любителів повідомляти про порушення Правил рибальства та незаконного збуту водних біоресурсів, а також продажу заборонених знарядь лову на телефони «гарячої» лінії: (093) 263-39-32.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews