У Рівненській книгозбірні виставка живопису Миколи Кривчука «Безодня»

22.10.2018 20:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Дивовижними пейзажами, портретами і натюрмортами можуть  насолодитися відвідувачі персональної виставки живопису клеванського художника Миколи Кривчука, яка має назву «Безодня», інформує сайт обласної бібіліотеки.

Є у Клевані поблизу помешкання художника така особлива місцина – озерце Безодня. Таку назву воно отримало від місцевих жителів, які переконують, що озеро не має дна. Ця водойма оповита багатьма легендами та має надзвичайну енергетику, як і роботи автора, які хочеться споглядати безупинно…

Презентація виставки була сповнена атмосферою романтики і добра. Прекрасні слова підтримки та вдячності знайшли для митця дружина художника Ольга Кривчук, його друзі, колеги і рідні. Особливу ауру святкового піднесення доповнювало фахове виконання музичних композицій студентами музичного училища.

Дивовижну позитивну енергетику картин ви можете відчути відвідавши виставку, яка діятиме до 8 листопада. Поспішайте – час летить дуже швидко.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews