Октоберквест відбувся в обласній бібліотеці для молоді

22.10.2018 21:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У рамках року німецької мови в Україні Рівненська обласна бібліотека для молоді провела Октоберквест і на кілька годин перетворилася на куточок цієї країни, інформує сайт облради.

Спершу учасники ознайомилися з картою-колажем «Запрошує Німеччина» та послухали розповіді про її країнознавчі особливості. Модератор розповіла учасникам заходу про визначні історичні та культурні місця Німеччини, про відомі на весь світ міста Кельн, Берлін, Франкфурт-на-Майні, про найбільші фестивалі та популярні види спорту. Після цього студенти Рівненського технічного коледжу взяли участь в онлайн-вікторині «Мандрівка Німеччиною». Потім, розділившись на команди, стали учасниками гри у пантоміму «Що це?». Найбільше вражень залишилося після конкурсу «Баварські косички», коли юнаки на швидкість заплітали своїх однокурсниць. За результатами команда-переможець отримала від організаторів смачні подарунки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews