У Рівному в ДТП на вулиці Макарова травмувалася дівчинка (Фото)

22.10.2018 14:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У понеділок, 22 жовтня, близько 8:30 на вулиці Макарова обласного центру в дорожньо-транспортній пригоді постраждала малолітня дитина. Її каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні.

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що 36-річний водій «Ford Galaxy», житель Житомирської області, зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом, яким перетинали проїзну частину мати із двома дітьми. У цей момент 19-річний водій «Opel Combo», мешканець обласного центру, рухаючись позаду, не дотримався безпечної дистанції, зіткнувся із мінівеном і за інерцією продовжив рух, допустивши наїзд на п’ятирічну дівчинку. Іншу дитину мати встигла відштовхнути.

Водії обох транспортних засобів за зовнішніми ознаками були тверезі, однак у них відібрані зразки крові для проведення освідування на стан сп’яніння.

Травмована дівчинка нині перебуває у лікарні. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості вноситимуться до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews