Турнір з міні-футболу пам’яті Павла Остаповича відбувся на Зарічненщині

24.10.2018 22:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Днями у селі Серники відбувся вже традиційний турнір з міні-футболу серед чоловічих команд пам’яті Павла Остаповича. Організаторами даних змагань виступили Серницька сільська рада, сектор у справах молоді та спорту, Благодійний фонд Василя Яніцького “Наш край” та підприємці сільської ради, інформує сайт Зарічненської РДА.
Цьогоріч участь у ньому взяли 8 команд Зарічненського та Дубровицького районів. Змагання проходили на двох міні-футбольних майданчиках біля Серницької школи, де було багато вболівальників, які підтримували свої команди. В результаті наполегливої, завзятої та азартної гри перехідний кубок виборола команда з села Колки Дубровицького району, друге місце посіла команда господарів, третє-команда Борівської сільської ради. Команди-призери були нагороджені дипломами відповідних ступенів, учасники грамотами та медалями, а кращі гравці турніру пам’яті Павла Остаповича пам’ятними статуетками. Завершився спортивний день спільною вечерею. Всі учасники турніру дякували організаторам, спонсорам та всім тим, хто доклав зусиль, щоб вшанувати хорошу людину, земляка та побажали, щоб цей футбольний турнір жив разом зі світлою пам’яттю про людину, якій він приурочений.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews