Танцюристи з Костополя привезли чотири нагороди з Буковелю

25.10.2018 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Хореографічний ансамбль «Калейдоскоп» Костопільської школи мистецтв під керівництвом Юлії Давидюк днями повернувся із XI Всеукраїнського конкурсу-фестивалю мистецтв  «Козацька родина», який проходив у Буковелі. Костопільчани завоювали  чотири призові місця,  гарно відпочили  та набралися  позитивних емоцій, інформує сайт Костопільської РДА.

40 танцівників «Калейдоскопу» представили на розсуд журі чотири  хореографічні композиції. Своєю майстерністю старшій і середній віковим групам ансамблю вдалося вибороти почесні І і ІІ місця та  головну нагороди конкурсу – Гран-прі. Хвилюючою була участь для наймолодших «калейдоскопчиків» – діткам 4 років, адже це був їхній дебют і перша нагорода – ІІ почесне місце серед наймолодших учасників.

Конкурсна програма фестивалю була надзвичайно насиченою та цікавою. Діти мали можливість оцінити рівень виконання та постановки інших колективів, розширити творчий досвід.

Сонячна погода і неймовірна краса Карпат сприяли незабутньому відпочинку, дали можливість оздоровитись та отримати незабутні враження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews