«Кардинал-Рівне» поступається в домашній грі Кубка Ліги

27.10.2018 12:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Поразки у домашній грі другого туру Кубка ліги зазнав "Кардинал-Рівне". Ведучи в рахунку до перерви, у другому таймі підопічні Станіслава Гончаренка двічі пропустили.

"Кардинал-Рівне" - "Епіцентр К Авангард" - 1:2 (1:0)

Кубок ліги, 2 тур

26 жовтня 2018 року, Рівне, ДЮСШ-4

Арбітри: Ярослав Сторожук і Володимир Болізюк (обоє - Львів)

Третій арбітр: Володимир Дзюра (Рівне)

Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне)

"Кардинал-Рівне": Морикишка - Ардашніков, Салтанов, Поночовний, Іванюк - Мануйленко, Корнєв, Кравцов, Горпинич - Кравчук. Запасний: Свинарчук.

Головний тренер: Станіслав Гончаренко.

"Епіцентр К Авангард": Бутов - Дрозд, Остапчук, О.Бондаренко, К.Бондаренко - Свиридов, Теряєв, Коваленко, Гай - Бральчук, Соцький, Пороша. Запасний: Панібратець.

Головний тренер: Кирило Красій.

Голи: Іванюк (8) - Гай (23), Коваленко (38)

Попередження: Морикишка (24) - Остапчук (14)

Після того, як покровський "Титан" відмовився їхати до Рівного для участі у матчах другого туру Кубка ліги - стало зрозуміло, що і "Кардинал-Рівне", і "Епіцентр К Авангард" - точно потраплять до "Фіналу восьми" турніру. З огляду на обставини, звітний поєдинок для обох суперників перетворився на тренування з підвищеною відповідальністю.

Рівняни, як і раніше без травмованих Павла Концеби, Олександра Басича і Олександра Сіріцького, здавали ігровий іспит перед головним тренером Станіславом Гончаренком. Гості, які до Рівного приїхали без Зеленчука і Мірошника - готувалися до гри чемпіонату проти "ХІТа".

Перший тайм зустрічі пройшов за повної переваги господарів. На восьмій хвилині гри ігрову перевагу нашої команди у гол закономірно втілив Іван Іванюк. Володимир Поночовний у непростій ситуації зберіг м'яч, а Іванюк сильним діагональним ударом - увігнав його у сітку воріт - 1:0.

Після цього господарі продовжили домінувати і створювати моменти. Проте, з реалізацією - ніяк не складалося. Найреальніший шанс подвоїти перевагу рівнян втратив Роман Горпинич, не реалізувавши чистий вихід тет-а-тет із Дмитром Бутовим.

Після перерви активніше заграли вже гості. Після удару Дениса Соцького Ярослава Морикишку підстрашувала стійка воріт.

Але на 23-й хвилині ніхто не завадив Антону Гаю завдати удару з розвороту у дотик - 1:1.

Після цього шанси вийти вперед мали обидві команди, але більше пощастило гостям. Спершу Ярослав Морикишка врятував команду, нейтралізувавши контрвипад Руслана Остапчука. Але згодом наш голкіпер був безсилим, коли атаку "Епіцентра" завершував Сергій Коваленко - 1:2.

Дві заключні хвилини "Кардинал-Рівне" грав у чисельній більшості. П'ятим польовим вийшов Андрій Ардашніков. Втім, врятувати гру рівняни не зуміли.

Прес-служба МФК "Кардинал-Рівне"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews