Конкурс патріотичної пісні «Поліська січ» завершився на Рівненщині

27.10.2018 20:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У Рівненському центрі професійно-технічної освіти сервісу та дизайну відбувся обласний фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Поліська січ» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти, інформує сайт «Освіта Рівненщини».

У фестивалі взяли участь вокальні ансамблі, солісти, дуети тріо, гурти. Зі сцени лунали і повстанські пісні, пов’язані з героїчною історією нашого народу, і сучасні твори про незалежну Україну, і пісні, які народились під час подій на Майдані. Бурхливі емоції й незрівняні враження у глядачів викликали виступи усіх учасників фестивалю. Виступ кожного учасника вирізнявся оригінальністю та артистизмом. За рішенням журі кращими серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти були: Дарина Колінська – учениця Вербської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дубенської районної ради, Дарія Воловчук – учениця Козинського НВК Радивилівського району, вокальний ансамбль Розвазької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Острозької районної ради, фольклорно-етнографічний гурт «Криниченька» Великовербченської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сарненської районної ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews