У Рівному крадій, утікаючи з місця злочину, зламав ногу (Фото)

28.10.2018 07:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Завдяки пильності небайдужих громадян, які 26 жовтня вчасно зреагували та повідомили на спецлінію «102» про підозрілого чоловіка, зловмиснику не вдалося втекти. Невідомий проник до приватного будинку у Рівному та намагався втекти, вистрибнувши із вікна другого поверху та зламав ногу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Правоохоронці встановили особу чоловіка. Ним виявився 34-річний житель Закарпаття, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Перебуваючи під домашнім арештом, він поїхав на Рівненщину, де тимчасово мешкав у своєї знайомої. 26 жовтня проник до одного із будинків обласного центру і викрав звідти понад 500 гривень, електронну книгу та золоті прикраси.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 27 жовтня слідчий повідомив йому про підозру у вчиненні крадіжки із проникненням у житло та підготував клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України триває.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews