Костопільчани побували на зустрічі з Ніком Вуйчичем

28.10.2018 21:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

За сприяння Костопільської районної державної адміністрації четверо наших земляків, учасників АТО: Олександр Лесько, Андрій Синиця, Сергій Мамчур, Ігор Вороной вирушили до Львова, інформує сайт РДА.

 Мета поїздки - зустріч з відомим мотиваційним спікером Ніком Вуйчичем, який вперше виступить з промовою у Львові на стадіоні «Арена Львів».  Ідея, яка народилась під час спілкування голови Рівненської обласної державної адміністрації Олексія Муляренка та учасника «Ігор нескорених» Андрія Усача стала реальністю. Цей виступ побачили 170 чоловік із Рівненщини. Це воїни АТО, люди з інвалідністю, вихованці Рівненського регіонального центру «Інваспорт», ті, хто потребують підтримки. І для них це абсолютно безоплатно. 

Нагадаємо, Нік Вуйчич - християнський проповідник, мотиваційний тренер та директор неприбуткової організації «Життя без кінцівок». Народився без рук та ніг, подорожує по всьому світу та своїм життєвим прикладом надихає людей  не падати духом.

Він став мотиватором не лише для мільйонів людей з обмеженими можливостями, а й ветеранам АТО. Це не заархівований герой минулого, це герой сьогодення, який вміє насолоджуватися життям.

Такі виступи потрібні тим, хто загубився в якомусь життєвому періоді, тим, хто у нещодавному минулому, відстоючи цілісніть кордонів та суверенітет України, бажає повернутись до звичного ритму життя без болючих спогадів бойових сутичок. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews