На Рівненщині затримали підозрюваного у розбійному нападі на продавця магазину

30.10.2018 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 25-річний житель Мощаниці Острозького району, якого учора, 29 жовтня, затримали оперативники за вчинений розбій на продавця в сусідньому селі.

Слідчо-оперативна група встановила, що напередодні близько 21-ї години до магазину в селі Вельбівне зайшов невідомий чоловік. Погрожуючи зброєю та перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він вимагав у 48-річної продавчині виручку. Однак у цей момент до закладу зайшли двоє покупців, тож зловмисник утік ні з чим із місця події.  

У результаті проведених розшукових заходів працівники карного розшуку Острозького відділу поліції встановили особу нападника та затримали його за місцем проживання. Ним виявився 25-річний непрацюючий житель сусіднього села, який вирішив покращити фінансове становище у злочинний спосіб. Поліцейські вилучили у нього спецпристрій — пістолет під патрон «Флобера».

За фактом розбою триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України. Затриманому повідомили про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews