Подружжя з Березнівщини відсвяткувало сапфірове весілля

30.10.2018 19:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Урочисте свято ювілейного весілля - 45 років спільного сімейного життя відбулося у Березнівському районному відділу ДРАЦС. Ювілейне сапфірове весілля тут відзначило подружжя Сергія Дмитровича та Надії Калениківни Гонтів, інформує сайт управління юстиції.

Участь у святковому обряді взяли діти, внуки та правнуки ювілярів. В день ювілейного весілля подружжя поновило шлюбні обіцянки, станцювало весільний вальс. Працівники відділу побажали ювілярам відгуляти ще й золоте та діамантове весілля, а також привітали їх дипломом та цінними подарунками.

За словами начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксани Сальчук, ювілейне весілля - нова послуга відділів ДРАЦС Рівненської юстиції.
- Якщо ви хочете відсвяткувати річницю весілля, але не знаєте як, то в цьому допоможуть працівники відділів державної реєстрації актів цивільного стану Рівненської області. Вони проведуть обряд ювілейного весілля. Це може бути будь-яка річниця. Наприклад, п’ята - "Дерев'яне весілля", десята - "Трояндове весілля", п’ятнадцята річниця - "Скляне весілля", двадцята річниця - "Фарфорове весілля", двадцять п’ята річниця - "Срібне весілля" і п’ятдесята річниця – «Золоте весілля». Тому запрошуємо всіх бажаючих відсвяткувати та провести у будь-якому відділі ДРАЦС обряд ювілею весілля, - наголосила Оксана Сальчук.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews