На Рівненщині Кіберполіція проводить обшуки

31.10.2018 11:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Рівненські, волинські та житомирські кіберполіцейські обшукують цехи, в яких незаконно виробляли фальсифіковані гербіциди – засоби системної дії для знищення бур'янів та реалізовували їх через інтернет-майданчики в 9 областях України. Про це повідомляє РВ.

Заступник начальника Департмаенту кіберполіції України Віталій Чубаєвський повідомив, що усі хімзасоби продавали під торговими марками «Напалм» та «Напалм форте», право власності на які належить ТОВ "Сімейний Сад". І правовласник поскаржився у поліцію, бо стверджує, що зазнав мільйонних збитків від дій рівненських підприємців.

За фактом незаконного незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, або іншого умисного порушення права на ці об'єкти, якщо це завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі, відкрито кримінальне провадження. Обшуки ще тривають. Що знайшли та вилучили у рівненських підприємців, обіцяють повідомити пізніше.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews