Нова партія LEGO надійшла на Рівненщину

31.10.2018 18:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Для першокласників Рівненщини привезли 995 великих ігрових конструкторів «Lego Playbox». Роздавали десятикілограмові подарунки з розрахунком один набір на клас. Конструктори LEGO вчителі використовують як дидактичний матеріал для впровадження методик ігрового та діяльнісного навчання, а також для фізкультхвилинок, інформує сайт «Освіта Рівненщини».

«Отримані конструктори розвезуть по районах і містах області. Окрім цих наборів ми чекаємо на додаткових 400 коробок у квітні наступного року, які будуть передані в ті класи, де багато учнів», – додає обласний очільник освіти Григорій Таргонський.

Нагадаємо, у МОН підписали меморандум про взаєморозуміння з The LEGO Foundation. Документ передбачає, що компанія The LEGO Foundation безкоштовно забезпечить наборами усі перші класи (близько 17 тисяч шкіл з усієї України) впродовж 2018-2019 року.

Перша вантажівка з безкоштовними наборами LEGO прибула цьогоріч влітку. Учні Нової української школи до початку навчального року отримали маленький індивідуальний набір «Six Bricks» («Шість цеглинок»).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews