Школа на Острожчині стала учасницею соціальної програми здорового способу життя

01.11.2018 15:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Інна Собко

Навчально виховний комплекс «Оженинська ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей) – ДНЗ» ім. Т.Г. Шевченка став учасником унікальної соціальної програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів.

Вона організована Центром «Розвиток КСВ» у рамках програми Mondelēz International Foundation за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Інституту модернізації змісту освіти та Національного олімпійського комітету. Програма має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення до власного здоров’я у понад 500 школах, залучивши 17 500 дітей по всій Україні протягом трьох років. Програми Mondelēz International Foundation впроваджені цього року в 10 країнах світу.

За період участі в програмі педагогічні працівники планують провести додаткові інформаційні хвилинки з питань здорового харчування, конкурси овочевих салатів, підготувати з учнями та їх батьками «Здорові рецепти моєї родини», рухливі перерви, пішохідні походи, екскурсійний пішохідний маршрут «Моє село – забуті історичні місця» та багато інших заходів, що сприяють активності та задоволенню дітей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews