На Костопільщині горів потяг

01.11.2018 21:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

 1 листопада о 13:25 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у дизельному потязі сполученням «Удрицьк-Сарни-Здолбунів», за адресою: Костопільський район станція Моквин. На місце виклику негайно було направлено три чергових відділення рятувальників Головного управління ДСНС України у Рівненській області, повідомляє сайт організації.

Прибувши на місце виклику рятувальники подали на гасіння два водяних та один повітряно-пінний стволи. О 13:45 пожежу було локалізовано, а о 14:30 повністю ліквідовано. До ліквідації було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та шістнадцять чоловік особового складу рятувальників, також було залучено пожежний потяг Укрзалізниці зі станції міста Сарни. Жертв та постраждалих немає. Причини виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews