У ПрАТ «Рівнеобленерго» оновлення

02.11.2018 09:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик
У жовтні 2018 року ПрАТ «Рівнеобленерго» запровадило чат у Viber, також фахівець почав приймати споживачів у Центрі надання адміністративних послуг у Рівному. Лише за перших три дні роботи сюди звернулося 122 рівнянина. Більшість з них – 78 осіб - звернулися за укладанням договору про користування електричною енергією.
 
Крім того, відтепер зателефонувати до енергетиків стало можливим за допомогою багатоканальних мобільних номерів телефонів:
067 620-44-11 – для абонентів Київстар;
050 490-44-11 – для абонентів Vodafone;
093 320-44-11 – для абонентів Lifecell.
 
Також діючими залишаються телефонні номери стаціонарного зв’язку 0362 69-42-98 та 69-42-79.
Кол-центр «Рівнеобленерго» працює цілодобово і без вихідних. Щодня наші оператори приймають у середньому півтори тисячі телефонних дзвінків. Найпоширеніші звернення стосуються аварійних відключень, уточнення стану рахунку та передачі показників лічильника.
 
Усі ці питання можна швидко і у автоматичному режимі з’ясувати також за допомогою групи «Рівнеобленерго» у Viber, яка запрацювала у жовтні.
QR-код, який допоможе приєднатися до чату у Viber
 
Крім того, нагадуємо, показники лічильника можна передати за допомогою:
- Онлайн-сервісу «Особистий кабінет споживача» на веб-сайті ПрАТ «Рівнеобленерго» www.roe.vsei.ua
- Sms-повідомлення на номер (067) 239-54-30
- Звернення до абонентського відділу відповідного району електричних мереж
- Електронної пошти pokaz@roe.vsei.ua, Contact@roe.vsei.ua .
«Рівнеобленерго» і в подальшому докладатиме максимум зусиль для налагодження комунікації зі споживачами та забезпечення Вашого комфорту!
 
Водночас, в організації сподіваються, що споживачі використовуватимуть різні канали зв’язку з енергетиками і лінії операторів завжди залишатимуться вільними на випадок екстрених ситуацій.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews