Новий корпус школи добудовують у багатодітному Старому Селі

02.11.2018 22:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У Старому Селі, що на Рокитнівщині відновили будівництво нового корпусу школи. П’ять років будівництво стояло, а тепер  вже за декілька тижнів учні початкових класів перейдуть з маленьких тісних приміщень у просторі нові класи.

Половина населення Старого Села це діти. Народжуваність тут щороку зростає, а місцева школа переповнена удвічі.

null

Класні кімнати та коридори декорують, розмальовують та роблять привабливими. Фото з сайту РОДА

За словами начальника відділу освіти Рокитнівської РДА Михайла Кузьмича «у 2011-2013 роках до існуючого навчального закладу добудували три поверхи. Провели комунікації, встановили вікна та облаштували покрівлю. Втім, за браком коштів будівництво нового корпусу було призупинено».

null
 Фото з сайту РОДА

Сьогодні діти навчаються у різних приміщеннях. У головному корпусі розмістилися учні середніх та старших класів. Початківці та дошкільнята туляться в інших старих приміщеннях. Не розраховані на велику кількість дітей їдальня та спортивний зал. У добудованому приміщенні облаштують додаткові 15 просторих класних кімнат. Це дасть змогу перевести початківців зі старих приміщень у новобудову, а останні переобладнати для дошкільнят.

За словами голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка «проект добудови подали на конкурс Державного фонду регіонального розвитку, в результаті чого отримали підтримку у 10 мільйонів гривень. Ще понад мільйон виділили з місцевого бюджету».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews