Депутата районної ради на Рівненщині судили за адмінпорушення, пов'язане з корупцією

04.11.2018 07:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Працівники Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області довели у суді винуватість одного з депутатів Сарненської районної ради у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Встановлено, що депутат районної ради,  на якого поширюються вимоги Закону «Про запобігання корупції» в частині фінансового контролю, отримав у 2017 році прибуток у розмірі понад 400 тис грн у результаті відчуження 4 об’єктів нерухомості (садовий будинок і земельні ділянки), проте у 10-денний строк не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані.

За вказаними фактами складено та направлено до суду 4 протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне повідомлення про суттєві зміни у майновому стані).

Постановою Сарненського районного суду Рівненської області особу визнано винною у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу.

Прес-служба прокуратури Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews