Рівненський спідвеїст виступатиме за латвійський клуб

05.11.2018 11:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

1 листопада відкрилося трансферне вікно в Польських Лігах. До 15 листопада клуби Екстраліги, 1-ї та 2-ї Польських Ліг мають підписати контракти з гонщиками, достойними захищати їхні кольори. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Вдалий сезон у виконанні рівнянина Марка Левішина дозволив спортсмену отримати декілька пропозицій для участі у першості наших західних сусідів. Зокрема розглядалися можливості виступів 18-річного гонщика у клубах з Кросно, Кракова, Бидгощі та Равіча (усі 2 ПЛ), Даугавпілсу (1 ПЛ) та Вроцлава (Екстраліга, у якості 8-го номера).

Після тривалих перемовин з Президентом клубу "ЛОКОМОТИВ" (Даугавпілс) Володимиром Рибніковим, який пообіцяв створити максимально найкращі умови для розвитку таланту та майстерності рівненського гонщика менеджентом Марка Левішина було вирішено підписати контракт на три роки саме з латвійським клубом.

У зимове міжсезоння проходитиме підготовка спортсмена та його техніки до навчально-тренувальних зборів, які заплановані на березень місяць.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews