«Кардинал-Рівне» обіграв «АРПІ»

05.11.2018 12:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

«Кардинал-Рівне» переконливо обігрує «АРПІ» – 6:2! Рівненська команда бере реванш за кубкові поразки у минулому сезоні і зберігає за собою друге місце у турнірній таблиці Екстра-ліги.

«Кардинал-Рівне»  – «АРПІ Запоріжжя» – 6:2 (3:0)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 6 тур

4 листопада 2018 року, Рівне, ДЮСШ-4

Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Орест Дуцяк (Дрогобич)

Третій арбітр: Володимир Дзюра (Рівне)

Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Сергій Гроховецький (Київ)

До звітного поєдинку рівняни підійшли без дискваліфікованого Володимира Поночовного. Дискваліфікацію він отримав пост-фактум – після перегляду дисциплінарною комісією епізоду із призначеним пенальті у матчі попереднього туру проти “Титана”.

Аби пристосуватися до гри без одного зі своїх лідерів, рівнянам знадобився певний час. А саме – дев’ять хвилин. Поки Сергій Кравчук не забив свій перший на професійному рівні гол за “Кардинал-Рівне”. Пропущений м’яч змусив гостей нервувати. Вони раз за разом не реалізовували власні моменти, а в середині другого тайму заробили вже шостий фол і пропустили вдруге. Добл-пенальті реалізував Ігор Салтанов.

Після цього на майданчику вперше після травми, отриманої в Херсоні ще у грі першого туру Кубка ліги, з’явився Павло Концеба. І одразу забив – 3:0.

А на старті другого тайму гостей відправив у нокдаун Віктор Крацов, реалізувавши вихід тет-а-тет із Іваном Гурком – 4:0.

Лише після цього команда Станіслава Гончаренка дозволила собі перевести подих. Миттєва розслабленість вилилася в автогол Романа Горпинича. Втім, зібравшись, “Кардинал-Рівне” забив ще. Андрій Ардашніков впіймав “АРПІ” на контратаці – 5:1. Автогол Максима Мануйленка наприкінці гри не дуже засмутив рівнян. Тим паче, Ігор Салтанов до фінальної сирени встиг оформити дубль, вразивши вже порожні ворота запорожців. 6:2. Чергова яскрава перемога, яку команда присвятила Станіславу Гончаренку. Головний тренер декілька днів тому відзначив свій 58-й день народження.

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews