Рівненська область – у п’ятірці регіонів-лідерів з реалізації проекту «Допомога поруч»

05.11.2018 20:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Участь у селекторній нараді взяли голова РОДА Олексій Муляренко, його перший заступник Віталій Ундір та керівники профільних управлінь, інформує прес-служба ОДА.

«Маємо різні темпи: деякі регіони рухаються швидко, а деякі відстають. Області-лідери: Кіровоградська, Дніпропетровська, Луганська, Харківська та Рівненська. Регіони мають рухатись швидше: як з точки зору оформлення земельних ділянок, так і з точки зору документації - укладання договорів із генпроектувальниками, отримання висновків експертизи, оголошення тендерів та визначення генпідрядників», - звернувся до керівників ОДА Віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко. 

Як розповів голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, роботи на Рівненщині йдуть швидкими темпами – і вже на 18-ти об’єктах розпочалося будівництво. Загалом в області заплановано зведення 34 сільських амбулаторій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews